Aktivitetskalender 2019

Utkörning av varor från Älmhults butiker mm

fredag 20 - tisdag 31 mars

Nu erbjuder de flesta av de 60 medlemsföretagen i Handelsplats Älmhult hemleverans av varor till Älmhultsborna. Fri leverans vid köp av varor för minst 300 kr inom Älmhults tätort. Till övriga mot ”självkostnadspris”. Du hittar alla våra medlemmar i Älmhultsappen eller www.handelsplatsalmhult.se Där finns telefonnummer direkt till varje butik mm, som du kan ringa för att få hjälp från respektive näringsidkare. En utmärkt service för den som är sjuk, är rädd för att bli smittad eller den som vill uppmuntra någon med en gåva utan att själv behöva söka upp personen i fråga. Leverera en uppmuntran till nån du känner med en blomma, ett klädesplagg, smycke, sjukvårdprodukter, eller livsmedel och visa din omtanke. Gör det på detta vis och stöd det lokala näringslivet, så kommer det fortsätta serva dig på hemmaplan, även när denna jobbiga perioden är över.

Vill du också vara en Älmhultshjälte?

fredag 27 mars - måndag 13 april

De små företagen i Älmhult behöver din support. Vi uppmanar nu alla att, så gott det går, leva som vanligt, genom att handla, äta, få service och omvårdnad av sina lokala ”leverantörer ”. Givetvis med eftertanke och försiktighet, så ingen utsätts för onödiga smittorisker. Tävling Gå ut i Älmhult och lev ditt liv. Ta en selfie eller en bild och lägg upp på instagram med #Almhultshero. För varje bild man lägger ut med #Älmhultshero har man en lott för att vinna. Bland bilderna drar vi tre lyckliga vinnare som får en hög med presenter vardera. Alla företagen nedan skänker en sak vardera som är värd flera hundra kronor. Vinnarna få dela på alla de sakerna. Tävlingen varar fram till Påsk. Det kan dock ändras, så börja direkt.

Här publiceras årets aktiviteter. Fler aktiviteter tillkommer fortlöpande. Vi är ständigt öppna för nya förslag på aktiviteter i Älmhult. Om Ni har några idéer på nya aktiviteter som vi kan planera in i framtiden är ni hjärtligt välkomna att fylla i vårt kontaktformulär så ska vi ta upp förslaget på vårt nästa möte.