Aktivitetskalender

Den Lokala Handelns Dag 27/4

måndag 22 april, kl 10 - lördag 27 april, kl 14

Den lokala handeln är värd att fira- det är en av hörnstenarna i den lokala ekonomin! Den enskilda lokala handlarens framgång och överlevnad är i mångt och mycket en förutsättning för att hela samhället ska fungera. En ort med en levande och samverkande handel är en ort med framtidstro! Hjälp oss fira- leta efter denna poster under vecka 17 hos våra medlemmar- kanske har din favoritbutik ett härligt lokalt erbjudande just för dej???

Gökotta Kl 07-10

fredag 10 maj, kl 07-10

Ställ väckarklockan redan nu!! Klämfredagen 10/5 öppnar deltagande medlemsbutiker upp redan Kl 07 på morgonen med extrabra erbjudanden som bara gäller fram till Kl 10- så upp och hoppa, här gäller det att komma upp! Handla loss i dina favoritbutiker och njut sedan av en lyxig frukost/ brunch på något av våra mysiga kaféer- vilken bra start på dagen eller hur?

Bakluckeloppis 25/5 på torget

lördag 25 maj, kl 10-14

Bakluckeloppis på torget kl 10-14. Rensa ut i huset, packa bilen och kom ner till torget och sälj av lite prylar! Hitta fantastiska fynd och umgås i vårsolen! Barnaktivitet och servering på torget. Rotary kör också loppis i byn denna dag! Info För platsbokning smsa Tommy 072-2073016 mellan kl 09-19

Älmhults Modeshow 25/5

lördag 25 maj, kl 12.30-13.30

Älmhults årliga Modeshow går av stapeln på Torgscenen lördagen 25/5 kl 12:30, mitt i Älmhults Festvecka! Njut av en inspirerande modeshow där Felix Ljunggren presenterar härligt sommarmode från dina lokala klädbutiker. Det finns något för alla- män, kvinnor och barn, sprillans nya kläder och second hand fynd i en salig blandning varvat med grymma dansnummer från Nina och duktiga dansare från Rhythm in Motion!! Glöm inte pricken över i.et och dressa upp kläderna med snygga skor, väskor, bälten, smycken eller blommor! Deltagande butiker Trendhouse Lindex Jeansbolaget Olofssons kläder H mode ByMe Secondhand Röda Korset Blomqvist Guld Anemonen Blomsterhandel Helt gratis. Hjärtligt välkomna till torget där även bakluckeloppis, matvagnar och andra aktörer finns

Kommande aktiviteter

Här publiceras våra aktiviteter och kampanjer. Fler aktiviteter tillkommer fortlöpande. Vi är ständigt öppna för nya förslag på aktiviteter i Älmhult. Om Ni har några idéer på nya aktiviteter som vi kan planera in i framtiden är ni hjärtligt välkomna att fylla i vårt kontaktformulär så ska vi ta upp förslaget på vårt nästa möte.

OK