Aktivitetskalender 2021

Spökmingel i Älmhult City 28/10 till kl. 20:00

måndag 18 - torsdag 28 oktober

- Kvällsöppet i butikerna Rundan startar vid Olofssons Kläder/Swedbank. Första start kl. 17:00. Sista start ca 19:30. Haganässkolans Barn & Fritid guidar barnen runt till en läskig runda. För barn upp till 12 år. Yngre barn endast i målsman sällskap. Ta det lugnt, håll avstånd och följ instruktioner för allas bästa. Vi håller spökmingel utanför butiker i år för att kunna gör det coronasäkert med avstånd.

Stand up - Petrina Solange & Nisse Hallberg 26/10

tisdag 26 oktober

Stand up med Petrina Solange och Nisse Hallberg - 26 oktober kl 19 Två av Sveriges absolut hetaste komiker kommer till Älmhult - samma kväll! Det går knappt att slå på en TV utan att Petrina Solange är där och leker men absolut bäst är hon på stand up scenen. Samma kväll och exklusivt för Älmhult så kommer dessutom Nisse Hallberg - en komiker som drar fulla hus över hela landet. Kronoberg Komedi håller också till i Växjö men där får de nöja sig med Petrina. Som intro-erbjudande så erbjuder Kronoberg Komedi en grupprabatt på 999 kr för 6 personer! Det är bara korv på IKEA som kan anses mer prisvärt!

Julskyltning - Söndag 28/11 kl. 14:00 - 18:00

söndag 28 november, kl 14-18

Julskyltningssöndag. Massor med aktiviteter på torget och runt om på stan kl. 14.00 - 18.00. Tomteverkstad, Grantändning, Kyrkans barnkör, Hassans Barntivoli m.m.

Här publiceras våra aktiviteter och kampanjer. Fler aktiviteter tillkommer fortlöpande. Vi är ständigt öppna för nya förslag på aktiviteter i Älmhult. Om Ni har några idéer på nya aktiviteter som vi kan planera in i framtiden är ni hjärtligt välkomna att fylla i vårt kontaktformulär så ska vi ta upp förslaget på vårt nästa möte. 

 

Pga. Covid-19 så har de flesta arrangemang och aktiviteter i offentlig miljö varit inställda pga restriktioner. Nu lättar de reglerna och vi börjar göra fler aktiviteter allt efter som. Det finns dock risk för nya resktriktioner som vi, i så fall kommer följa, så vi reserverar oss för ändringar med kort varsel.

Många av våra medlemsbutiker, restauranger etc. erbjuder hemkörning, leverans utanför butik och andra lösningar för att minimera smittoriskerna. Kontakta den butik eller näringsidkare som du vill göra affärer med, så hjälper de dig på bästa sätt. Du hittar telefonnummer och e-mailadress till vår medlemsföretag under fliken "medlemmar" på vår hemsida.

OK