Aktivitetskalender 2022

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------            Här publiceras våra aktiviteter och kampanjer. Fler aktiviteter tillkommer fortlöpande. Vi är ständigt öppna för nya förslag på aktiviteter i Älmhult. Om Ni har några idéer på nya aktiviteter som vi kan planera in i framtiden är ni hjärtligt välkomna att fylla i vårt kontaktformulär så ska vi ta upp förslaget på vårt nästa möte. 

 

Pga. Covid-19 så har de flesta arrangemang och aktiviteter i offentlig miljö varit inställda pga restriktioner. Vi hoppas att de lättar och att det ska gå att göra fler aktiviteter allt efter som till våren. Det finns dock risk för nya resktriktioner som vi, i så fall kommer följa, så vi reserverar oss för ändringar med kort varsel.

 

Många av våra medlemsbutiker, restauranger etc. erbjuder hemkörning, leverans utanför butik och andra lösningar för att minimera smittoriskerna. Kontakta den butik eller näringsidkare som du vill göra affärer med, så hjälper de dig på bästa sätt. Du hittar telefonnummer och e-mailadress till vår medlemsföretag under fliken "medlemmar" på vår hemsida.

OK